Over ons


AppDezign is een onderdeel van Firmaq Media Groep, een full service internetbureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive websites en native apps. Wij helpen onze klanten met het volledige proces: van het in kaart brengen van uw wensen tot en met de bouw en de promotie van uw app. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze mobiele partner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat.

Team

We werken met een groep van tien specialisten intensief samen om aan alle klantwensen te kunnen voldoen. Hierbij kunt u denken aan grafisch ontwerpers, app developers, marketing specialisten en projectleiders. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partnerbedrijven.


Partners

AppDezign werkt samen met gerenommeerde partners, zoals AppMachine, Telerik en Ionic voor de ontwikkeling van native en hybride apps voor alle platformen: iOS, Android en Windows Phone. Door deze samenwerking loopt AppDezign voorop als het gaat om innovatie en user experience.


Locatie

We zijn gevestigd in Haarlem, Hilversum, Amsterdam en Heerenveen. Op alle locaties hebben we naast werkruimtes ook een presentatieruimte voor het voeren van een goed gesprek en het geven van cursussen. U kunt bij ons altijd aanschuiven voor advies op maat onder het genot van een kopje koffie of thee. De deur staat voor u open.

Team AppDezign