Firmaq opent nieuw kantoor in Hilversum

De inkt is nog nat, maar de contracten zijn getekend. Vanaf 1 november 2018 heeft Firmaq Media een nieuw kantoor in Hilversum! De opening van dit nieuwe kantoor valt samen met het twintigjarige bestaan van Firmaq, en is het gevolg van de flinke groei van de afgelopen jaren.

lees meer

Gloednieuwe app gelanceerd voor Dutch Solar Challenge

Firmaq Media heeft een gloednieuwe hybride app gelanceerd voor de Dutch Solar Challenge. Tijdens deze challenge strijden negenendertig teams uit binnen- en buitenland in boten aangedreven op zonne-energie tegen elkaar. De start is op 2 juli in Amsterdam en gaat via Lemmer naar Drachten, Grou en de finish is zaterdag 9 juli in Leeuwarden.

lees meer

AppDezign verwerkt 95.000 stemmen voor Woord van het Jaar

Ieder jaar verzorgt Firmaq Media de Woord van het Jaar verkiezing voor Van Dale Uitgevers. Naast de Nederlandse verkiezing is er ook een Vlaamse variant, die ook door ons verzorgd wordt. Alle stappen, van het opgeven van nieuwe woorden tot de laatste fase van het stemmen en de bekendmaking, zijn ook dit jaar weer probleemloos verlopen. Voor de Nederlandse en Vlaamse website zijn in totaal 95.000 stemmen verwerkt door de app.

lees meer

AppDezign maakt app voor VRT

Eind september heeft AppDezign voor de Vlaamse omroep VRT en Van Dale Uitgevers een app gelanceerd onder de naam WoordSlam. Hierbij konden jongeren een zelfgemaakte video met daarin een gedicht of een rap inzenden. Inmiddels heeft de jury, bestaande uit VRT DJ's Eva Daeleman en Brahim, de vijf finalisten geselecteerd en kan er via de app gestemd worden.

lees meer

Cross-platform apps ideaal voor MKB

Het bouwen van echte native apps brengt hoge ontwikkelkosten met zich mee, omdat je voor elk platform een aparte app moet bouwen. Door de hoge ontwikkel- en beheerkosten zijn echte native apps vaak onbereikbaar voor het MKB. Gelukkig zijn er sinds kort uitstekende cross-platform tools, waarmee je vanuit één enkel project meerdere native apps kunt genereren voor mobiele platforms zoals Android, iOS en Windows Phone.

lees meer

Van Dale lanceert AppDezign app

De Dikke Van Dale bestaat 150 jaar en dat viert Van Dale o.a. met de verkiezing van het Van Dale Jubileumwoord. Voor deze verkiezing heeft AppDezign als vaste leverancier van de VanDale actie-sites een moderne responsive site met flat design gemaakt, waarop iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete jubileumwoord. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. Er kan tot en met maandag 22 september 2014 gestemd worden.

lees meer